Aanmodderfakker

Dit artikel verscheen eerder op Filmpjekijken.com

Je zo breed mogelijk ontwikkelen. Het is het eufemisme voor aanmodderen van een generatie die te horen kreeg dat zelfontplooiing het grootste goed is en het helemaal niet erg is als je niet direct weet wat je wilt. De wereld aan je voeten, de tijd aan jezelf, want de kansen voor het oprapen en die liggen er morgen ook nog wel. Maar te veel vrijheid leidt al snel tot apathie. En wie de overtreffende trap van apathie bestijgt komt terecht bij Thijs, de hoofdpersoon uit de Gouden Kalf winnende komedie Aanmodderfakker.

Thijs (Gijs Naber) is het prototype eeuwige student, wonend in een ranzig appartement waar de muizen aan de borrelnootjes knagen en elke dag een glas cola over het toetsenbord gaat, werkend in een zekere M-Markt. Nou ja, ‘werkend’; van rookpauze naar rookpauze lanterfantend. De was doet hij bij immer gestreste zus Simone (Anniek Pheifer) en haar tamelijk infantiele man Tim (Martijn Hillenius), eten krijgt hij in tupperware-bakjes toegestopt van zijn moeder (Joke Tjalsma). Welke studie hij volgt is hij al bijna vergeten.

Wanneer hij weer eens zijn was langs brengt bij zijn zus treft hij daar de oppas aan, het zestienjarige halfzusje van Tim…Lees verder op Filmpjekijken.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s