Absolutely Fabulous: The Movie

Dit artikel verscheen eerder op Biosagenda.nl

Dertien jaar na de laatste reguliere aflevering van de Britse comedyserie Absolutely Fabulous is er voor het eerst een film over het onsterfelijke duo Eddie en Patsy.

Er is niet veel veranderd in het leven van Edina Monsoon (Jennifer Saunders) en Patsy Stone (Joanna Lumley). Weliswaar begint de ochtend tegenwoordig met wat botoxinjecties en het wegzuigen van vet, de rest van de dag wordt nog altijd gevuld met sigaretten, drank en drugs en gaat gekleed in uitzinnig vloekende outfits. In de moderne wereld van swipen op Tinder en trending zijn op Twitter dromen Eddie en Patsy met een zekere nostalgie van de luxueuze glamour van de Côte d’Azur.

Terwijl Patsy een modeshow organiseert van Japans ontwerper Huki Muki, gaat het Eddie minder voor de wind. Ze is (nog altijd) een mislukte pr-agente en hoewel zij denkt dat de wereld enorm zit te wachten op haar autobiografie, denkt de uitgeverij daar anders over. Als haar ter ore komt dat Kate Moss haar pr-agent heeft ontslagen en aanwezig zal zijn bij de door Patsy georganiseerde modeshow ruikt Eddie haar kans…Lees verder op Biosagenda.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s